Predaj
AZSG Halloween malý duch Jasné Známky/Tesnení Pre scrapbooking DIY Karty Tvorby/Album Silikónové Dekorácie crafts11*16 cm 0
AZSG Halloween malý duch Jasné Známky/Tesnení Pre scrapbooking DIY Karty Tvorby/Album Silikónové Dekorácie crafts11*16 cm 0

AZSG Halloween malý duch Jasné Známky/Tesnení Pre scrapbooking DIY Karty Tvorby/Album Silikónové Dekorácie crafts11*16 cm

€4.28 €2.79

SKU: w31700

Veľkosť: 11*16 cm(4.33*6.3 palcový) Materiál:silikónový Obal: 1pcs/veľa Fantastický design pre vaše pozvánky/ kartičky/ obálky Použitie: DIY Scrapbooking, Ak nájdete produkty chýba alebo je zlomené, keď prijíma zásielky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.Sme sa vždy dá spokojní výsledok!

O Zásielke 1. Dodanie po celom svete 2. Sľubujeme vám ho pošleme do 48 hodín. 3. Prosím, uistite sa, že vaše meno, adresu a telefónne číslo sú správne.(Mená musia byť vyplnené celé mená)Ak chcete zmeniť svoju adresu , prosím, kontaktujte nás v čase. 4. Vezmite prosím na vedomie, vašu ochranu obdobie.Ak ochranná lehota je o platnosť , ale tovar ešte nebol dodaný.Prosím, nebojte sa.Kontaktovať nás môžete rozšíriť ochranu obdobia, pre vás. 5. V prípade, ak tovar stratený alebo poškodený v tranzite , prosím neotvárajte spor prvý.Môžete sa na nás obrátiť.Odpovieme vám hneď ako to bude možné.Môžeme reedícia to na vás, alebo vrátenie peňazí v plnej výške.Sme bude zodpovedný za vašu objednávku!

Spätná väzba 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami , prosím, dajte nám päť-hviezdičkový chvály. (Položky popis / komunikácia / doprava rýchlosť) Úprimne ďakujeme za vašu podporu. 2. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami alebo službami.Po prvé, je mi ľúto, aby vám nepríjemný zážitok z nakupovania.Môžete nás kontaktovať priamo.Musíme dať uspokojivú odpoveď.

populárne silikónové pečiatok, gunge pečiatky scrapbooking, jasné známky noten, perník muž obliečky, nízke srna zomrie, drevo harry potter scrapbooking, jeden hodváb obrazovke, pás s nástrojmi perník muž, veľké pečiatka halloween, jasné známky lundi.

3 Recenzie

review-thumb
M Villanueva177

Publikované dňa 2021-12-22

5

malinkú pečiatky, skvelé pre obálky, menovky, okraje a pozadia

review-thumb
Airat Ahmetov79

Publikované dňa 2021-08-21

5

Pečiatok, prišiel na čas a dobre zabalený. Obrázky pečiatka dokonalý a veľkosti sú ideálne pre zápisník práce. Budem nakupovať znova. Odporúčam produkt a predávajúcim.

review-thumb
Valeryanogydu

Publikované dňa 2021-10-26

5

Tento padrisimo som ako veľa

Napíšte Svoj Názor

Špecifikácie

  • Veľkosť - 11*16 cm(4.33*6.3 palcový)
  • Použitie - diy scrapbooking
  • Číslo Modelu - ST-328
  • Názov Značky - AZSG
  • Farba - Transparentné
  • Štýl - Pozvánka
  • Druh - Štandardné Pečiatka
  • Materiál - kremík