Predaj
Electr Požičovňa Bell výkonný USB GUB Nepremokavé fietsbel Hlasný Zvuk, jazda na Bicykli Riadidlá Bike Krúžok Mini Alarm Bell Požičovňa Horn 0
Electr Požičovňa Bell výkonný USB GUB Nepremokavé fietsbel Hlasný Zvuk, jazda na Bicykli Riadidlá Bike Krúžok Mini Alarm Bell Požičovňa Horn 0

Electr Požičovňa Bell výkonný USB GUB Nepremokavé fietsbel Hlasný Zvuk, jazda na Bicykli Riadidlá Bike Krúžok Mini Alarm Bell Požičovňa Horn

€14.85 €14.11

SKU: w88968

GUB Q - 210 Nabíjateľná Nepremokavé Vysoká Hlasitosť Cyklistické Riadidlá Elektrický Bicykel Krúžok Mini Alarm Bell Elektronické Požičovňa Horn

Funkcie:

- Táto vysoká hlasitosť a mini veľkosť elektrický bicykel horn môže dosiahnuť 120dB, ktorý je dostatočne silný na to, aby vás upozornil, niekto, alebo dokonca aj ľudí vo vozidle na vašu účasť.Ideálny bezpečné cyklistické príslušenstvo pre vás, alebo vaše deti.

- Tento malý skúter roh je napájaný nabíjateľnou batériou, ktorá je šetrná k životnému prostrediu.To môže krúžku viac ako 2000 krát s úplné nabitie batérie.

- Odolné, s plnú ochranu, IP65 úrovni, vodotesný, anti-prach, nerozbitné.Plne uspokojiť vaše vonkajšie cyklistické potreby.

- Východ na inštaláciu a odstránenie, ľahko namontovať a zabezpečené s elastické popruhy.Žiadne iné potrebné nástroje.Môžete ho nainštalovať na alebo odstrániť z bicykli držadlo do 20 sekúnd.

- Samostatný vypínač dizajn, spínača a cyklistické roh sú oddelené.Ovládací spínač je možné nastaviť hneď vedľa palcom, ktorá môže udržať vaše ruky stále na bare, keď ho stlačíte.

Parametre:

- Materiál: ABS a PC

- Decibel: 120dB

- Batériu režim: USB nabíjateľné

- Batérie: vstavaná li-ion batéria, 280mAh

- USB nabíjací čas: 1.2 hodín

- Nepretržitý tón-krát: 2000 časy pre tóny

- Čas pre bežné použitie: cca 20 - 30 dní

- Pohotovostný čas: 180 dní

- Vodotesný: IP65

Hmotnosť balenia: 0.101 kg

Rozmer výrobku(L x W x H): 6.20 x 4.50 x 3.50 cm / na 2,44 x 1.77 x 1.38 palcov

Veľkosť balenia(L x W x H): 6.90 x 9.20 x 4.30 cm / 2.72 x 3.62 x 1.69 cm Obsah balenia: 1 x Požičovňa Roh (s Prepnúť Regulátor), 1 x USB Kábel 1 x Gumy Popruh, 1 x Príručka pre Používateľa (angličtina a Čínština)

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.milujsvojevlasy.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.milujsvojevlasy.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

zozo cyklistické roh, rockbros úradný zvonček, knong požičovňa bell, auto reproduktor v pohode, obrovské hlasný alarm hodiny, bell fo bicykli, pohon bicyklov bell, oiz požičovňa bell, lus požičovňa bell, honda cyklistické roh.

0 Recenzie

Napíšte Svoj Názor

Špecifikácie

  • Dobiť režim - USB Nabíjateľné
  • Nepremokavé - IP65 Vodeodolný
  • Batérie - vstavaná lithium-ion batéria, 280mAh
  • Druh - Elektrické Horn
  • Materiál - ABS a PC
  • Decibel - 120db
  • Aplikácia - Horský Bicykel / Cestný Bicykel / Fixed Gear Bicykle
  • Názov Značky - GUB
  • Číslo Modelu - GUB Q-210
  • Čas pre bežné použitie - Medzi 20-30
  • Veľkosť - 6.20x4.50x3.50cm/2.44x1.77x1.38 inches
  • Certifikácia - CE
  • C - Červená, čierna, modrá, Zelená